Yritysesittely

Hydro on kunnossapitopalveluja tarjoava yritys

HYDRO OY on vuonna 1995 perustettu kunnossapitopalveluihin erikoistunut perheyritys. Hydrauliikan ja pneumatiikan sekä kunnossapidon tuotteissa meillä on laajat edustukset useimpiin suomalaisiin sekä ulkomaisiin toimittajiin ja maahantuomme itse. Kunnossapitotuotteiden ja –palvelujen lisäksi hoidamme myös aina suunnitellusti laitehankinnoista käyttöönottoon.

Toimipisteet sijaitsevat Oulussa (HYDRO-OULU, 2014) ja Kemissä (1995). Henkilökuntamme muodostuu kokeneista kunnossapidon ammattilaisesta. Olemme myös verkostoituneet tehokkaasti, jolloin asiakkaallamme on helposti käytettävissä myös esimerkiksi konepaja-, vesileikkaus- ja kokoonpanopalvelut. Liikevaihtomme oli vuonna 2013 noin 2,3 ME. Olemme PMC Polarteknik Dealer Oulun alueelta aina jäämerelle saakka.

Toimitamme kustannustehokkaasti lähes kaikki merkit hydrauliikasta muihin kunnossapitotuotteisiin. Henkilöstöllämme on pitkä kokemus kunnossapidon eri tehtävistä. Toimintaamme vie eteenpäin halu ratkaista asiakkaan ongelmat, oli sitten kyseessä suunnittelu, hankinta, valmistus, huolto tai asennus.